Gelaatsverzorging

Bij Bonito kan u terecht voor verschillende behandelingen voor het gelaat.
We kijken samen welke behandeling voor u het beste is.
Hou ons aanbod zeker in de gaten, want per seizoen bieden wij andere behandelingen aan!

Beauty of sakura: pure me time met de heerlijke geur van kersenbloesem, ook geschikt voor de gevoelige huid.

Grand Cru: anti-age behandeling met de herstellende kracht van druiven en champagne-extract.

Young care verzorging: reiniging, diepreiniging, masker en dagcrème. voor de jonge acnéhuid.

Hyper sensitive verzorging: speciaal voor de gevoelige huid zonder parfum, kleurstoffen, paraffineolie, parabenen en chemische conserveermiddelen.

Stress control verzorging: voor de gestreste huid en couperose. kalmerend, herstellend en beschermend.

Thalasso: voor als je huid een boost aan frisheid en vocht nodig heeft.

Hyaluron: een speciale booster van hyaluron en elastine, zorgt voor een duurzame structuurverbetering, verstevigt de huid en geeft een strakkere jongere uitstraling.

Collageen & Vitamine C : De behandeling stimuleert de huid om opnieuw huideigen collageen aan te maken waardoor de stevigheid van de huid en de gelaatscontouren zichtbaar verbeterd.

Medical peel: krachtige gelaatsbehandeling op basis van zure peeling met stralend resultaat en een krachtig anti-aging effect.

Artificial skin: is een anti- aging behandeling die de huid hydrateert en ontgift. Het verstevigt de huid, vermindert expressie- rimpels, werkt rimpel opvullend van binnen uit en verbetert de natuurlijke teint.
De behandeling bestaat uit een reiniging, diepte-reiniger, medical peel, onzuiverheden verwijderen, epilatie, serum, massage, masker en crème.
Dit kan om de 4 à 5 weken gedaan worden, of in intense kuurvorm van 3 tot 5 sessies om de 7 a 10 dagen.

Microneedling: de  behandeling zorgt ervoor dat  het serum tot diep in de huidlagen doordringt en ons onderhuids bindweefsel stimuleert om zichzelf te herstellen. Door micro-needling worden er kleine openingetjes in de huid aangebracht die aan de buitenkant niet zichtbaar zijn. De huid wordt op deze manier net genoeg ‘geopend’ om collageen en elastine aan te maken wat een stevigere en gladdere huid oplevert.

Dit is een uitstekende behandeling voor een huid die wat extra aandacht nodig heeft, zoals bij een oneffen huid, grove poriën, acne littekens, fijne lijntjes, rimpels, huidverslapping en pigmentstoornissen.
De behandeling bestaat uit een reiniging, diepte-reiniger, medical peel,  epilatie, inwerken van een serum met de pen, massage en vliesmasker.
Voor het beste resultaat kunt u deze behandeling in kuurvorm doen: 3 tot 5 behandelingen met een tussentijd van 7 tot 10 dagen.

Hydra Vacuum:
Reiniging, peeling en voeding voor alle huidtypes.
Reiniging van de huid, medical peel, behandeling met het toestel en een massage met een algenmasker.

Translate »